Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ile bodzi trzeba, by zrobic jelona na +9? Ale jakiego... :D. Slayerqq vs. jelon sr 41 Metin2.pl

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

:)

Przedstawiam wam moj filmik prezentujacy ulepszanie jelona sr 41.

Jezeli kogos interesuje ostateczny wynik to od razu moge powiedziec, ze wszedl na +9.

Jezeli jednak kogos interesuje ulepszanie, wykonanie filmiku itp. to zapraszam do ogladania :P

Jak ogladac w HD z wolnym polaczeniem internetowym?

1.Zatrzymaj filmik

2.1080p (ewentualnie 720p)

3.ppm na filmik

4.Zatrzymaj pobieranie

5.ogladasz w HQ oO

xD

Jezeli ktos ma jakies watpliwosci co do oryginalnosci filmiku, ew. chce zarzucic mi publikowanie cudzej wlasnosci, prosze napisac PW w grze lub na konto na yt. :>

Prosilbym rowniez o ocenianie filmu na youtube - tu tez moze byc ale wole tam.

Mozna udostepniac, polecac oceniac pokazywac znajomym jarac sie nim i wgl.

Tyle ode mnie. Enjoy! :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no nieźle, chociaż powinieneś włożyć kd przed ulepszaniem, jakby spailł to kd chyba znika. ja dzisiaj miałem też niezłe osiągnięcie, rib 23%sr z +0 do +7 u gildyjnego a drugi sr 22% od +5 do +9 :D

fs_overall.png

Opublikowano

do +3 mogles kuc u gildijnego jest 100% na ulepszenie :D noi zje*bales sprawe z tymi KD ale coz mam nadzieje ze udalo ci sie wlozyc Kd'ki, powodzenia w dalszej grze.

Pozdro Tape !

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

do +3 mogles kuc u gildijnego jest 100% na ulepszenie :D noi zje*bales sprawe z tymi KD ale coz mam nadzieje ze udalo ci sie wlozyc Kd'ki, powodzenia w dalszej grze.

Pozdro Tape !

100% na globalu ? Chyba pomyliło Ci się z prywatnymi serwerami,na globalu u gildijnego nawet na + 1 nie ma 100%

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

@up on patrzyl wedlug 'metin2mod' gdzie u normalnego jest 90% na ulepszenie (tak jest napisane) i liczyl ze u gildyjnego +10% to = 100%, jednak jezeli przy ulepszaniu pokazuje sie komunikat 'przedmiot moze zostac zniszczony przy ulepszaniu : tak / nie' to znaczy ze na pewno nie ma 100%

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajne i gratz postaci :) Aha jeszcze jak byś mógł zaznacz odtwarzanie na telefonach ;p

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...